Mor/barn fitness med Bettina og Tina

Vi Inviterer til et intimt forløb for nybagte mødre, der ønsker at komme godt i gang efter fødslen. Vi mødes i Hjerterummet, Svinget 1A ,Tirsdag og Torsdag kl. 11-12

Tirsdag: 

Yoga og meditation med Tina. Fokus på at skabe kontakt til kroppen og bevæg dig selv-kærligt med rolige yogastillinger, åndedræts-tenkikker og blid meditation.

Det er både en fysisk og følelsesmæssig udfordring at blive mor, uanset om det er første , anden eller tredje gang, og vi vil sammen have fokus på at møde selv med nænsomhed og nærvær. Helt uden at  dømme hverken os selv eller hinanden og med frihed til at skabe pusterum

Torsdag: 

Jeg har været i fitness branchen i rigtig mange år, og har mærket på egen krop, hvad fitness efter fødsel har af positive indvirkning på den fysiske form og det overskud, der følger med når man gør noget godt for sig selv. 

Jeg vil hjælpe og støtte nybagte mødre, med at komme godt fra start efter fødslen. Det handler om at gå stille og roligt frem, og hele tiden være opmærksom på kropens signaler. Har der været komplikationer, tager jeg selvfølgelig hensyn til dette. Jeg anbefaler at man først starter efter 8 ugers undersøgelsen, når din læge har sagt OK.

Brug hjertet i dag

Kontakt mig

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
CVR: 39709759