Trustpilot
top of page

Retreat Maldiverne oktober 2025 (depositum). Afrejse d. 29 sep.-8. okt. 2025.

00011
kr 1.000,00
På lager
1
Produkt detaljer
Retreat på Maldiverne 🏝
Kære kvinde, vi har fokus på selvkærlig udvikling gennem træning, meditation, Yin yoga og refleksionsøvelser.
Trænger du til en pause, fra hamsterhjulet? Hop med på vores eksklusive kvinde~ retreat på den fortryllende paradis ø, Maldiverne 🏝
Over 150 kvinder har allerede oplevet dette eventyrlige sted og har givet det hele ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ på trustpilot 🙏 og flere har booket deres andet retreat.
Jeg Bettina Strue er stifter af Frustrue.dk og vil give dig en unik mulighed for at få denne fantastiske oplevelser med min kompetente og dygtige underviser Kirstine Hegaard og 14 skønne kvinder.
Dagligt program:
Kl. 7:00 Morgengåtur
Kl. 7:30 meditation 🙏
Kl. 7:45 yin yoga 🧘‍♀️
Kl. 8:15 refleksion 📖
Kl. 8:45 morgenmad 🥐 ☕️
Kl. 10 ~ 17 fritid til at udforske øen, massage, strand hygge, og aktiviteter.
Kl. 17:00 træning på stranden 🤸‍♀️
Kl. 19:00 aftensmad på en af de hyggelige caféer.
🌏Dette retreat er vel afprøvet og designet til at forkæle dig og du får mulighed for bevægelse, ro og fordybelse. Vores lækre træning, gåture, meditation og yin yoga bliver tilpasset til niveau.
✈️
Afrejse: 29. september 2025 fra Kbh.
Ankomst: 30. september 2025 Male
Afrejse: 7. oktober 2025 Male
Ankomst: 8. oktober 2025 Kbh.
Din pakke inkluderer 👇 ✨️Hotel på stranden, med pool på taget og balkon med enestående udsigt ✨️Morgenmadsbuffet på stranden ✨️Dobbeltværelse med komfortable senge (vi bor 2 og 2) ✨️ Håndklæder, og shampoo på hotellet ✨️ Strandstole, parasol og håndklæder på stranden. ✨️Velkomstdrink ✨️Transfer til og fra lufthavnen I speedbåd ✨️Dagligt spændende program ( læs mere: www.frustrue.dk) ✨️Hele to MEGET fantastiske udflugter inkl. Frokost. ✨️Privat crew på udflugter ✨️Professionelle billeder fra udflugterne af dig over og under vandet.
Udflugter;
Inkluderer alt snorkeludstyr, middagsmad, drikkelse og smukke billeder. Du får mulighed for at se et talrige flotte fisk, heriblandt Nemo, skildpadder, delfiner, pilrokker, koraller og hajer. 🐠 🐟 🐢 🐡 🪸 🦈
Frokost bliver serveret på en sandbank 🏝 som er en ø midt ude i vandet, som kun består af hvidt sand og måske en palme.
Pris for alt dette 💰
Depositum 1000,- kr. (Nu er pladsen din) med 14 dages fortrydelsesret.

Rate 1. Betales d. 1. september 2024 4166,-
Rate 2. Betales d. 1. januar 2025 4166,-
Rate 3. Betales d. 1. maj 2025 4166,-

I alt: 13.498,- kr. for hele pakken. eksklusivt fly.

Fly✈️
Flybilletter købes og betales separat af dig selv. Jeg oplyser hvilken flyrejse jeg booker, hvis du vil med samme fly, så vi følges ad.
Jeg kan ikke love en bestemt pris på flybilletten. Det varierer hen over sæsonen hvad prisen er. Tjek selv emirates.com eller qatarairways.com allerede nu på dine rejsedatoer for en idé om prisen.

Ofte stillede spørgsmål 👇
? Ca halvdelen rejser alene
? Du kan ikke få enkeltværelse
? Middagsmad og aftensmad er ikke med i prisen, på nær rejsedage og de to udflugter.
? Mad og drikke er billiger end dk.
Har du spørgsmål så er du velkommen til at skrive.
Det er først til mølle, når der ikke er flere pladser bliver rejsen fjernet fra min hjemmeside.
Maldiverne et sted der skal opleves 🏝 og


Depositum:

Denne betaling er depositum. Et depositum, der sikrer dig din plads.

Forbrugeraftaleloven §19, stk.1, sikrer dig, at du 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Denne gælder fra det tidspunkt, du har modtaget din kvittering/mail på købet.

Efter udløb af fortrydelsesretten på depositum frafalder retten til at fortryde købet, og du mister dit depositum hvis du springer fra.

Du har INGEN fortrydelsesret på de efterfølgende ratebetalinger, og de betalte beløb ikke kan refunderes. Du hæfter for betalingen, og mister de rater du har betalt hvis du springer fra. Dog er du i din gode ret til at finde en anden kvinde som vil overtage din plads. Eller få dit forsikringsselskab til at dække dine omkostninger.

Du skal selv sørge for en rejseforsikring der dækker dig både før og under rejsen. Jeg har ikke en forsikring, der dækker dig.

Kraftigste opfordring kontakt dit rejseforsikring og få styr på hvordan du er stillet i alle mulige tænkelige situationer.

FruStrue.dk er medlem af rejsegaranti-fonden.

Gem dette produkt til senere
bottom of page