Trustpilot
top of page

Retreat Maldiverne venteliste

00001
kr 100,00
På lager
1
Produkt detaljer


UDSOLGT: Men skriv dig på venteliste, og bliv den første der bliver kontaktet når næste Retaret er planlagt.

Denne betaling er depositum. Et depositum der sikrer dig din plads.

Forbrugeraftaleloven §19, stk.1, sikre dig, at du 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Denne gælder fra det tidspunkt, du har modtaget din kvittering/mail på købet.
Vi tager alle forholdsregler og restriktioner omkring covid-19. Og holders os opdateret hele tiden både i Danmark og på destinationen.


Datoerne er som følger:
Afrejse:
Hjemrejse:
Forestil dig et øjeblik at vågne til lyden af havet, som er 27 grader, der fredeligt slår ind på den bounty strand, du bor på.
En ny dag i paradis med en konstant varmebrise på 27-32 grader, hvor selvforkælelse ud over alle grænser er linet op for dig.
Vandreture, meditation og energitræning i omgivelser, der ikke kan beskrives med ord eller billeder.
Dit sværeste valg på dette 8 dages luksuriøse retreat bliver, hvilken drinks du vil nyde under de svajende palmer.
Vigtig info:
Vi flyver fra Billund og/eller København til hovedøen Male (lufthavnen ligger på en separat ø ved siden af Male). Det er dermed let at komme fra lufthavnen til Maafushi, hvor vi bliver hentet i speedbåd. Her vil vi blive modtaget af Danske Melissa som er bosat på øen, og på hele vores ophold står klar til at hjælpe med alt det praktiske. Denne tur tager kun 20 minutter.

Maafushi er 1,3 km lang og 0,26 km bred. Man kan gå rundt om hele øen på ca. 20 minutter. Der er ca. 3000 indbygger på øen.
Maafushi byder på masser af cafeer, restauranter, samt souvenir shops.
På denne ø er der rig mulighed for at få et indblik i de lokalses kultur.

Maldiverne er 4 timer foran dansk tid (vintertid) og 3 timer foran om sommeren.

Vi bor på Smukke Arena Beach hotel, hvor vi deler de luksuriøse værelse 2 og 2. Værelserne indeholder eget bad og toilet og terasse med udsigt til den kridhvide badestrand med helt klart vand.
Morgenmaden, som er inkluderet, består af eksotiske frugter, kaffe, te, brød, æg, yoghurt, nødder, pandekager, frisk juice om meget mere.
Der er mulighed for at købe middagsmad og aftenmad på hotellet.
Pris eksempler:
Sodavand ca. 10,- kr.
Cafe Latte ca. 24,- kr.
Drinks ca. 36,- kr.
Milkshake ca. 24,- kr.
Club sandwich ca. 40,- kr.
Kylling salat ca. 45,- kr.
Aftensmad: 45,- til 80,- kr.

Dagens program:
kl. 8.30 vi mødes til en forfriskende drik i lobbyen.

kl. 8.40 går vi en tur på 30 minutter i et tempo, hvor alle kan være med.

kl. 9.30 meditation i 10 minutter. "Giv slip på dine tanker og bekymringer"
Vi finder ro i vejrtrækningen og øver os i at være tilstede i nuet og med naturen rundt om os som vores universel støtte.
kl. 9.45 Brunch i den udendørs restaurant.

kl. 12.00 mødes vi til energitræning. Du skal selv medbringe en måtte. Med min 20 års erfaring inden for fitness og personlig træning, bliver denne træning tilpasset dig og din kunnen. Vi bruger egen krops vægt til at styrke hele kroppe, men med fokus på ryg og mave igennem funktionelle øvelser.

Træningen vil blive varieret både i intensitet og intervaller. Jeg medbringer elastikker, som også vil indgå i træningen.
Efter en uge, vil du være klædt godt på til at træne hjemme i din egen have. Jeg vil vise dig effektiv og simpel træning som kan udføres der hvor du befinder dig.
kl. 12:45 Tid til dig og oplevelser. Mulighederne er mange på Maafushi enten på egen hånd eller sammen med nogle af de andre deltagere.
Der er mulighed for at gå på opdagelse på øen. Der er masser af vandaktiviteter og mulighed for at bade på verdens flotteste private strande.
Man kan let komme til hovedøen Male. Det tager ca. 25 minutter. Der er butikker og cafeer og lidt mere "storby liv"

kl. 19.00 mødes vi til aftensmad enter på hotellet eller en af de hyggelige restauranter på øen.


En af dagene har jeg arrangeret en halvdags udflugt i samarbejde med danske Melissa Nielsen som bor på øen, og kender alle de lokale og øens mangfoldighed.

Planlagt Udflugt:
- Du har mulighed for at snorkle ved et af de smukkeste koralrevn omkring Maafushi, eller blot nyde udsigten fra båden med en kold drik.
- Du får mulighed for at at svømme med et utal af farverige fisk.
- Et andet stop er Turtel reef, hvor du får mulighed for at at svømme tæt på havskildpadder.
- Undervejs på turen vil båd-crewet lede efter delfiner. Delfiner er altid lege syge og klar på at vise et tricks eller to.
- Som afrunding på turen slutter vi af med frokost på en øde ø, hvor der er mulighed for at bade og rig mulighed for at tage uforglemmelige billeder.
- På turen vil båd-crewet tage billeder både over og under vandet og du vil få disse billeder gratis samme aften.
- Frokost, snorkeludstyr, drikkevare, håndklæder og professionel guider er alt inkluderet i turen. Der er desuden også mulighed for at få en svømmevest på, hvis du har det beder med det.

Pris ophold:
- Hotel direkte på stranden med egen pool på taget med en fantastisk udsigt.
- Havudsigt og altan på værelset.
- Velkomstdrink ved ankomst.
- Transfer tur/retur til lufthavnen.
- Udsøgt morgenmad.
- Hver dag vandretur, guidet meditation og energi træning (på nær på den indlagte udflugtsdag)
- Halvdags udflugt inkl. dansk talende Melissa som kan fortælle en masse om øen, en privat båd med professionelt båd-crew, frokost og drikke, snorkeludstyr, billeder fra turen og håndklæder.

PRIS:


Hvis deltagere på udrejsen lander tidligere/senere og ønsker transport til Maafushi med det samme, er det for egen regning.
Det samme gælder for transport på hjemrejsedag.
Indbetaling skal ske til på:

En oplevelse for livet med kun få pladser, når du trykker DELTAGER vil du automatisk komme ind i en lukket gruppe med de andre kvinder som også vil med. Denne gruppe bliver en info gruppe, hvor alle vigtige info kommer ind.

Pris fly:

Fly tur/retur ca. kr. 6000 fra Billund og København (hold øje med priserne det samme gør jeg og Melissa)
Den bedste rute er fra Tyskland (Frankfurt) og direkte til Male.
Husk:
Badetøj, solcreme, yogamåtte, gode sko at gå i, trænings tøj.

Jeg i år 2000 uddannet på Aalborgs Sports Højskole som personlig træner, fitness instruktør og crostræner. I 2015 Startede jeg Hjørrings største Fitness center op fra bunden og har været daglig leder her med 25 ansatte.
Jeg brænder for at hjælpe kvinder til en sundere og stærkere udgave af dem selv. Det er ikke kun den fysiske del men i høj grad også den mentale del, som jeg beskæftiger mig med i mit daglige virke som vanecoach ved Center for Sundhed.
Når tiden er til det, er jeg hjælpetræner på uddannelsen til vanecoach på professionshøjskolen Metropol i København ved Morten Elsøe.
Jeg elsker at undervise og har derfor også forløb med kræftramte som er i genoptræningsforløb.
Jeg elsker at kombinere mine mange års erfaring fra fitness branchen med mine coachingssessioner og mine erfaringer fra 10 år i psykiatrien. Her har jeg det hele og unikke mennesker i fokus.
Gem dette produkt til senere
bottom of page